Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri
  Biologija 8 priročnik + cd

  Biologija 8 priročnik + cd

  Redna cena: 20,45 €

  Priročnik je namenjen učiteljicam in učiteljem biologije v devetletni osnovni šoli, pa tudi vsem, ki želijo osvežiti in poglobiti svoje znanje na tem področju. Vsebuje napotke za pripravo ure, ideje za motivacijo učencev, primere enostavnih poskusov in vaj, s katerimi lahko popestrimo šolsko uro, napotke za pripravo vaj iz delovnega zvezka, opozorila, ideje za seminarske naloge, odgovore na vprašanja ter rešitve nalog iz učbenika in delovnega zvezka.

  Del priročnika je tudi zgoščenka za podporo pouka biologije v 8. in 9. razredu. Vsebuje slikovno gradivo za pouk sistematike, računalniške animacije delovanja človeškega telesa, ki bodo ob predvajanju v razredu učiteljem olajšale in popestrile razlago, predloga letnih delovnih priprav za 8. in 9. razred ter katalog dodatne literature.

  Priročnik bo učiteljicam in učiteljem olajšal pripravo na pouk ter pripomogel k zanimivejšemu in uspešnejšemu poučevanju.

  Avtorici: Janja Leskovšek, Manja Mlakar Medved

  Format: 21 × 29,7 cm
  Obseg: 112 strani

  Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL about:blank from frame with URL file:///srv/www/ekdis.si/page_content.js. Domains, protocols and ports must match. Array