Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri
  Glasba za otroke

  Glasba za otroke

  Cena: 24,99 €
  Popust: 10,00%
  Spletna cena: 22,49 €
  Glasba za otroke
  Glasba za otroke
  Glasba za otroke
  Glasba za otroke
  Glasba za otroke
  Glasba za otroke
  Glasba za otroke
  Glasba za otroke
  Glasba za otroke
  Glasba za otroke

  Vabimo te, da se podaš na popotovanje skozi čudoviti svet zvoka vokalne in instrumentalne glasbe. Skozi deset poglavij te spremlja časovni pregled razvoja glasbe, od prvih začetkov pa vse do današnjih dni.

  Zaradi preprostega jezika je knjiga primerna za bralce od devetega leta starosti, lahko pa se spremeni tudi v nepogrešljiv priročnik za vse, ki jih zanima razvoj in napredek glasbe skozi zgodovino človeštva. Vsako poglavje se začne s povzetkom zgodovinskega obdobja in obravnava pomembne osebnosti tistega časa, glasbila, značilna za neko obdobje, kratke življenjepise, zgodovinske podatke o razvoju glasbe in najpomembnejše stvaritve. Na koncu vsakega poglavja je poučna in preprosta vaja, ki ponazori obravnavano obdobja.

  Knjigi je priložena zgoščenka z glasbenimi odlomki in zvoki večine prevladujočih glasbenih zvrsti v delu. Bogato ilustrirana, z izredno kakovostnimi fotografijami in s preprostimi, a elegantnimi dvo- ali štiribarvnimi ilustracijami, s številnimi razpredelnicami, diagrami, zemljevidi in ozadji živih barv ter z nazorno predstavljenimi elementi glasbenega sveta, je ta knjiga neprecenljiv zaklad, ki si zasluži, da ga imaš, prebereš in pri tem uživaš.

  Avtorji: Susana Pérez Testor, María Eugenia Arus Leita, Andrés-Luis Martínez Aceytuno
  Ilustrator: Víctor Escandell
  Prevod: Polona Švigelj
  Obseg: 96 barvnih strani + CD z zvočnimi posnetki
  Format: 24,6 x 28,5 cm
  Platnice: trde
  ISBN: 978-961-251-213-2

   

   

  Sorodne knjige

  Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL about:blank from frame with URL file:///srv/www/ekdis.si/page_content.js. Domains, protocols and ports must match. Array