Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri
  Komplet E na kvadrat in E na kubik

  Komplet E na kvadrat in E na kubik

  Avtor: Pam Grout

  Cena: 50,38 €
  Popust: 20,60%
  Spletna cena: 40,00 €
  Komplet E na kvadrat in E na kubik
  Komplet E na kvadrat in E na kubik
  Komplet E na kvadrat in E na kubik

  E na kvadrat bi lahko najbolje opisali kot priročnik z navodili za preproste poskuse, ki dokazujejo, da je realnost gnetljiva, da zavest prekaša snov in da si življenje oblikujete s svojim umom. Da, prav ste prebrali: dokazujejo. Teh devet poskusov, za katere ne potrebujete prav nič denarja in zelo malo časa, kaže, da so duhovna načela ravno tako zanesljiva kot sila težnosti ali Newtonovi zakoni gibanja. Toda avtorica vas o tem ne prepričuje, ampak vas vabi, da preverite resničnost načel, kot so:

  • Obstaja nevidna energijska sila ali polje neskončnih možnosti.
  • Na polje vplivate in iz njega črpate v skladu s svojimi prepričanji in pričakovanji.
  • Povezani s poljem ste deležni natančnega in neomejenega vodstva.
  • Vesolje je brezmejno, bogato in nenavadno ustrežljivo.

  V knjigi E na kubi k (brez skrbi, ne bo ji sledila E na sedemindvajseto potenco) nas Pam Grout popelje više in globlje v kvantno polje, kjer boste dokazali, da so blagoslovi in čudeži nekaj naravnega in da vas od radosti loči ena sama misel.
  E na kubik prinaša devet novih poskusov in številne napotke, kako obdržati vrata do obilja in darežljivosti sveta na stežaj odprta. Polna je neovrgljivih dokazov, da vesolje samo čaka, da začnemo uporabljati energijo, ki nam je že od nekdaj na voljo za naš užitek in dobro počutje.

  Pam Grout je avtorica šestnajstih knjig, treh iger, televizijske serije in dveh aplikacij za iPhone. Piše za revijo Peo­ple, CNNgo.com, The Huffington Post in na svojem popot­niškem blogu www.georgeclooneyslepthere.com. Več o Pam in njenem nekonvencionalnem pogledu na življenje preberite na njeni spletni strani, ki jo včasih tudi posodobi, www.pamgrout.com.

  Leto izida2019
  ISBN978-961-251-412-9 in 978-961-251-387-0
  Dimenzije13,40 x 20,60 cm
  Strani182
  TiskČrnobele strani

  Ostale avtorjeve knjige

  Array