Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri
  Krasna, seksi in bogata

  Krasna, seksi in bogata

  Kako postati finančno iznajdljiva

  Avtor: Norma Sit
  Prevod: Živa Hren

  Cena: 19,99 €
  Popust: 10,00%
  Spletna cena: 17,99 €

  Vodnik za vse ženske, ki želijo dolgoročno poskbeti zase in svojo družino.

  Za prikupno in uspešno poslovno žensko, avtorico pričujočega priročnika, obstaja en sam nedvoumen odgovor na vprašanje: Kaj ženske v resnici hočejo?

  Njen odgovor se razkriva že v naslovu. Ženske hočejo biti krasne za svoje prijatelje in družino, seksi za svoje soproge in ljubimce, hočejo biti pa tudi bogate oziroma finančno neodvisne in samozavestne.

  In na koga vi pomislite, kadar je govor o superuspešnih ženskah? Kaj imajo te ženske skupnega? So superlepe? Superbogate? Morda superseksi? Nekatere seveda imajo vse našteto ali vsaj nekaj od tega, mnoge pa še veliko, veliko več.

  Uspešne ženske izhajajo iz tega, da vedo, kaj v življenju hočejo, in si prizadevajo to doseči. Zadajo si življenjske cilje in za njihovo uresničitev zastavijo vse svoje sile. Norma Sit želi svoje izkušnje deliti z vsemi ženskami, ki hočejo postati iznajdljivejše in finančno neodvisne od moških. V odličnem priročniku uči ženske ravnati z denarjem, ga zaslužiti, ohraniti in množiti. Zato poleg osnovnih nasvetov o denarju in čaru finančnega tveganja razumljivo razlaga tudi o upravljanju dolgov, zavarovanju za hude čase in naložbenih produktih. Zakladnica finančnih nasvetov za ženske, ki vedo, kaj hočejo.
  (Recenzija: Renate Štrucl, BUKLA)

  Strokovni pregled: Štefan Fartek

  Leto izida2011
  ISBN978-961-251-242-2
  Dimenzije15,00 x 21,00 cm
  VezavaMehka vezava
  Strani280
  TiskČrnobele strani
  PodročjaProsti čas, Ostalo, Poletno branje, Priporočamo
  Array