Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri
  Naravoslovje in tehnika 4 priročnik za učitelje

  Naravoslovje in tehnika 4 priročnik za učitelje

  Redna cena: 16,50 €

  Priročnik je namenjen učiteljicam in učiteljem naravoslovja in tehnike v 4. razredu. Poglavja v njem si sledijo v enakem vrstnem redu kot posamezna poglavja v učbeniku, dodana pa je obravnava nekaterih nalog iz delovnega zvezka. Vsako poglavje vsebuje operativizirane cilje ter didaktična priporočila in/ali predloge za dejavnosti v razredu ali doma, nekatera poglavja pa še razlago nekaterih pojmov ali rabo določenih pojmov v učbeniškem kompletu ter dodatno literaturo za učitelje. V priročniku je tudi prostor za učiteljeve zapiske ali dodatne ideje.

  Na zgoščenki je elektronsko gradivo za posamezne sklope poglavij učbenika in delovnega zvezka. Učitelj s predvajanjem posameznih fotografij ali animiranih prikazov na projektorju ali računalniku učencem približa snov in popestri razlago v razredu. Zgoščenka vsebuje tudi predlog letne delovne priprave za pouk naravoslovja in tehnike v 4. razredu.

  Priročnik bo učiteljem olajšal priprave in popestril pouk ter pripomogel k še zanimivejšemu in uspešnejšemu poučevanju.

  Avtorji: dr. Milan Brumen, Ludvik Hajdinjak, mag. Brigita Kruder, Tatjana Pufič

  Format: 21 × 29,7 cm
  Obseg: 64 strani + CD
  ISBN: 86-365-0596-8 

  Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL about:blank from frame with URL file:///srv/www/ekdis.si/page_content.js. Domains, protocols and ports must match. Array