Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri
  Osnove anatomije in fiziologije

  Osnove anatomije in fiziologije

  Redna cena: 13,22 €

  Učbenik za 1. letnik predmeta Osnove anatomije in fiziologije v programu Bolničar-negovalec

  Učbenik Osnove anatomije in fiziologije, namenjen dijakom triletnega poklicnega programa Bolničar/negovalec, je vsebinsko v celoti usklajen s katalogom znanja za predmet Osnove anatomije in fiziologije za isti program.

  Vsebina učbenika zajema zgradbo in delovanje človeškega telesa. Razdeljena je na 15 poglavij. Vsako poglavje obravnava določen organski sistem. Globina in širina obravnavane snovi je enaka skozi vsa poglavja v učbeniku.

  Zaradi večje preglednosti, razumljivosti in motivacije za učenje so v učbenik vključene skice in preglednice. Na koncu vsakega poglavja so vprašanja, ki so razdeljena na dva sklopa. Prvi, ki ga sestavljajo vprašanja za ponavljanje in utrjevanje snovi, zahteva od učencev poznavanje osnovnih pojmov in njihovo razumevanje, drugi, z vprašanji za razmislek, pa motivira učence k razmišljanju in zahteva višji nivo znanja, velikokrat uporabo znanja v vsakdanjem življenju.


  Avtorica: Andreja Slapnik

  Obseg: 72 strani
  Format: 20 x 28 cm
  ISBN 86-365-0397-3

  Leto izida2010
  ISBN978-961-251-378-8
  PodročjaSrednje šole, Učbeniki in šolska gradiva

  Sorodne knjige

  Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL about:blank from frame with URL file:///srv/www/ekdis.si/page_content.js. Domains, protocols and ports must match. Array