Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri
  Osnove medicine - dz

  Osnove medicine - dz

  Redna cena: 20,45 €

  Delovni zvezek za srednje šole

  Slikovno bogat delovni zvezek obravnava tako zahtevne teoretične kot tudi praktične vsebine, ki jih med seboj tudi povezuje. Poleg preverjanja znanja iz organizacije v zdravstvu, higijene, citologije, histologije, splošne anatomije, splošne patologije, farmakologije, diagnostike in terapije omogoča tudi preverjanje, utrjevanje in povezovanje anatomije, fiziologije in patologije posameznih organskih sistemov človeškega telesa.

  Vsak tematski sklop uvajajo ključne besede oz. strokovni izrazi. Te pojme lahko uporabimo pri samostojnem učenju, za kratke predstavitvene vaje v razredu, v pomoč pa so seveda tudi pri reševanju nalog v delovnem zvezku.

  Delovni zvezek je namenjen dijakom, ki se izobražujejo za tehnika zdravstvene nege, pa tudi dijakom strokovnih in poklicnih šol za negovalne poklice, za rehabilitacijske in diagnostične poklice ter za poklice na področju organiziranja prve pomoči in reševanja.


  Avtorica: Karin Dietrich, dr. med.

  Obseg: 194 barvnih strani
  Format: 21 x 29,7 cm
  ISBN 86-365-0523-2

  Sorodne knjige

  Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL about:blank from frame with URL file:///srv/www/ekdis.si/page_content.js. Domains, protocols and ports must match. Array