APLIKACIJA ZA iPAD
Brezplačno aplikacijo Trafika lahko prek aplikacijske trgovine Apple App Store namestite na svojo napravo iPad.
Registrirajte se v aplikaciji, kar vam bo omogočalo prenos nakupov med različnimi revijami ter dostop do različnih ugodnosti, ki jih ponujajo založniki. 

Obstoječi naročniki, ki so se registrirali v aplikaciji, lahko prek gumba »Obstoječi naročnik« pošljejo svoje podatke v naročniško službo. Na podlagi tega si omogočijo brezplačen dostop do revije. Ostali uporabniki pa imajo možnost nakupa posamične številke oz. letne naročnine. Zaradi politike podjetja Apple se cene rahlo razlikujejo od cen tiskanih izdaj.

Po nakupu uporabnik s pritiskom na gumb »Prenesi številko« začne s prenosom posamične revije na napravo iPad. Po uspešnem prenosu se s pritiskom na gumb »Preberi« odpre revija. Za listanje po reviji zadostuje poteg po zaslonu levo oz. desno, besedilo ali slika je mogoče povečati, z enojnim dotikom strani pa se odpre kazalo, prek katerega se uporabnik lahko hitro premika po reviji.

APLIKACIJA ZA ANDROID UPORABNIKE 
Uporabniki Android tabličnih računalnikov in pametnih telefonov si lahko aplikacijo Trafika naložijo preko Google Play trgovine. Ko se registrirate in poiščete revijo ŽIT, lahko izbirate med možnostjo nakupa posamezne številke ali letne naročnine. Obstoječi naročniki revije ŽIT pa imate možnost revijo prebirati na svoji Android napravi brezplačno. 

Košarica

Vaša košarica je prazna.

e-novice

Prijavite se na naše e-novice: