Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri
  Mapa Življenje in tehnika

  Mapa Življenje in tehnika

  Redna cena: 6,99 €
  Mapa Življenje in tehnika
  Mapa Življenje in tehnika

  Ob nakupu 10 map vam enajsto podarimo!

  Večina naročnikov revije Življenje in tehnika prebranih zvezkov ne zavrže, ampak jih shranjuje, saj se zaveda, da so v njih objavljeni prispevki tudi po nekaj letih ali celo desetletjih še vedno neprecenljiv vir informacij o razvoju različnih naravoslovnih in tehničnih ved ter tehnične kulture pri nas in po svetu nasploh. Poleg tega jih s pridom uporabljajo osnovnošolci, srednješolci ter študenti pri pripravi seminarskih in raziskovalnih nalog.

  Zaradi preprostega mehanizma, ki ga sestavlja ducat jeklenih paličic in kovinska nosilca v hrbtnem delu vložne mape, je vlaganje posameznih zvezkov vanjo preprosto in hitro, prav tako pa lahko katerega koli izmed njih -- na primer zaradi fotokopiranja ali skeniranja -- tudi zgolj v nekaj sekundah izvlečete, kar je velika prednost pred klasično vezavo v obliki knjige, ki tega namreč ne omogoča; poleg tega je takšna izvedba tudi nerodnejša in predvsem neprimerno dražja.

  Lične vložne mape bodo obogatile vaše knjižne police. Omogočile vam bodo boljši pregled ter lažji dostop do posameznih člankov v domačem arhivu revij Življenje in tehnika.

  Leto izida2019
  Dimenzije16,80 x 24,00 cm
  TiskBarvne strani
  PodročjaRevija ŽIT, Mapa za revijo
  Array