Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

  Nagradna igra

  Vikend paket za dve osebi v Termah Čatež je osvojila SABINA HROVATIN, Ljubljana.


  Čestitamo!

   

   

  POGOJI IN NAVODILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI: "NAROČI SE NA REVIJO ŽIVLJENJE IN TEHNIKA IN SODELUJ V NAGRADNI IGRI ZA VIKEND PAKET ZA DVE OSEBI V TERMAH ČATEŽ"

  Organizator nagradne igre

  Ta pravila določajo način sodelovanja v nagradni igri »Naroči se na revijo Življenje in tehnika in sodeluj v nagradni igri za vikend paket za dve osebi v Termah Čatež« Tehniške založbe Slovenije. Organizator nagradne igre je podjetje Tehniška založba Slovenije, d. d., Lepi pot 6, 1000 Ljubljana.

  Opis nagrade:

  1x Vikend paket za 2 osebi
  HOTEL TERME****

  Termin koriščenja po predhodni rezervaciji do 30. 6. 2016

  Paket vključuje (na osebo): 

  • namestitev v novih, moderno opremljenih sobah Hotela Terme****,
  • 2 polpenziona,
  • neomejeno kopanje v notranjem in zunanjem bazenu Hotela Terme,
  • uporabo savne in fitness studia v Hotelu Terme,
  • dva vstopa dnevno v zimsko Termalno riviero,
  • en vstop dnevno v bazenski kompleks hotela Čatež,
  • 10% popust na wellness storitve v Centru zdravja in lepote Hotela Terme,
  • animacijski program.   

  Pogoji bivanja za otroke in popusti:

  • Otrok do 5,99. leta: brezplačno (brez lastnega ležišča)
  • Otrok od 6. do 11,99. leta: 83,80 € doplačila (na dodatnem ležišču)
  • Odrasla oseba na pomožnem ležišču: 15 % popusta.

  Doplačila:

  • dnevni meni (kosilo ali večerja): 18 € / meni 
  • otroški dnevni meni (kosilo): 10 € / meni
  • ugodna ponudba dnevnih menijev v restavraciji Grill ob poletni Termalni rivieri,
  • otroška posteljica: 14 € / dan
  • apartma: 70 € / dan
  • turistična taksa: 1,27 €/oseba/dan; otroci od 7. - 17,99. leta: 0,64 €/oseba/dan,
  • prijavnina: 1,50 €/oseba

  Opomba: Otroci do 6,99. leta so oproščeni plačila turistične takse in prijavnine.

  Opis ter potek nagradne igre

  V nagradni igri sodelujejo fizične osebe, ki se v času med 3. 3. 2016 in 30. 4. 2016 na novo naročijo na revijo Življenje in tehnika za minimalno obdobje 1 leta. Za novega naročnika na revijo Življenje in tehnika se šteje oseba, ki na revijo ni bila naročena v zadnjih 6 mesecih. Nagradna igra je namenjena le fizičnim osebam, pravne osebe v nagradni igri ne morejo sodelovati. Nagrada je blagovna in je ni mogoče zamenjati za gotovino. Nagradna igra je objavljena na spletni strani organizatorja www.tzs.si/zivljenje-in-tehnika/nagradna-igra-zivljenje-in-tehnika, in na facebook profilu revije Življenje in tehnika, podkrepljena pa bo tudi z oglaševanjem v tiskanih medijih.

  Trajanje nagradne igre

  Nagradna igra traja med 3. 3. in 30. 4. 2016.

  Žrebanje nagrade

  Žrebanje nagrade bo v torek, 3. 5. 2016, v prostorih podjetja Tehniške založbe Slovenije (na uredništvu revije Življenje in tehnika) med 10. in 11. uro.

  Rezultati žrebanja

  Rezultati nagradne igre bodo objavljeni 4. 5. 2016 ob 12. uri na spletni strani www.tzs.si/nagradna-igra-zivljenje-in-tehnika, ter facebook profilu revije Življenje in tehnika. Nagrajenec je upravičen do nagrade, če pisno (po pošti ali e-pošti) poda svoje osebne podatke v roku 15 dni od dneva objave (najpozneje do 18. 5. 2016). V primeru, da tega do navedenega datuma ne stori, nagrada zapade.

  Akontacijo dohodnine v imenu nagrajenca poravna organizator. Če nagrajenec ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, davčna številka), ni upravičen do nagrade.

  3. Zasebnost, varstvo in zbiranje osebnih podatkov v nagradni igri

  Vsi osebni podatki, ki bodo ponudniku poslani s strani nagrajenca v nagradni igri, bodo namenjeni izključno za namen posredovanja nagrade. Sodelujoči v nagradni igri se strinja, da se njegovi podatki (ime, priimek in naslov) v primeru, da je sodejujoči v nagradni igri nagrajenec, objavijo na spletni strani www.tzs.si/zivljenje-in-tehnika/nagradna-igra-zivljenje-in-tehnika, ter facebook strani www.facebook.com/ZivljenjeInTehnika.

  Organizator se zavezuje, da bo poslane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Podatki se zbirajo na podlagi osebne privolitve posameznika. V tem okviru se zbirajo naslednji podatki: osebno ime, naslov stalnega ali začasnega prebivališča, telefonska številka, naslov elektronske pošte. Pri vseh aktualnih nagradnih igrah, ki se izvajajo, se davčna številka, kot zelo občutljiv osebni podatek, zahteva naknadno samo od dejanskega izžrebanca in še to samo v primeru, ko tako nalaga zakonodaja. Potrebne podatke za prejem nagrade posreduje izžrebanec.

  Splošni pogoji sodelovanja

  Pogoj za sodelovanje je na novo sklenjena naročnina na revijo Življenje in tehnika za minimalno obdobje 1 leta. Šteje se, da z oddajo naročnine v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Tehniška založba Slovenije d. d. ter njihovi ožji družinski člani. Pravilnik nagradne igre in nagrajenec bosta oz. sta objavljena na strani: www.tzs.si/zivljenje-in-tehnika/nagradna-igra-zivljenje-in-tehnika.

  V Ljubljani, 3. 3. 2016

  Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL about:blank from frame with URL file:///srv/www/ekdis.si/page_content.js. Domains, protocols and ports must match. Array