Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri

  iPad aplikacija

  Spoštovani bralci revije Življenje in tehnika!

  Pri podjetju Klika d.o.o., ki skrbijo za mobilno aplikacijo Trafika, so se odločili, da zaradi poslovnih razlogov s 1. 1. 2016 zaključijo z obratovanjem mobilne aplikacije Trafika.

  Dostop do publikacij bo za uporabnike, ki so zakupili letne naročnine, na voljo še do 1. maja 2016. S tem v zvezi nam tudi sporočajo, da bodo prodajo letnih naročnin na časopise in revije onemogočili s 1. majem 2015.

  Pri Tehniški založbi Slovenije se bomo potrudili, da čim prej najdemo drugega ponudnika za spletno izdajo revije Življenje in tehnika.

  APLIKACIJA ZA iPAD

  Brezplačno aplikacijo Trafika lahko prek aplikacijske trgovine Apple App Store namestite na svojo napravo iPad.
  Registrirajte se v aplikaciji, kar vam bo omogočalo prenos nakupov med različnimi revijami ter dostop do različnih ugodnosti, ki jih ponujajo založniki. 

  Obstoječi naročniki, ki so se registrirali v aplikaciji, lahko prek gumba »Obstoječi naročnik« pošljejo svoje podatke v naročniško službo. Na podlagi tega si omogočijo brezplačen dostop do revije. Ostali uporabniki pa imajo možnost nakupa posamične številke oz. letne naročnine. Zaradi politike podjetja Apple se cene rahlo razlikujejo od cen tiskanih izdaj.

  Po nakupu uporabnik s pritiskom na gumb »Prenesi številko« začne s prenosom posamične revije na napravo iPad. Po uspešnem prenosu se s pritiskom na gumb »Preberi« odpre revija. Za listanje po reviji zadostuje poteg po zaslonu levo oz. desno, besedilo ali slika je mogoče povečati, z enojnim dotikom strani pa se odpre kazalo, prek katerega se uporabnik lahko hitro premika po reviji.

  APLIKACIJA ZA ANDROID UPORABNIKE 

  Uporabniki Android tabličnih računalnikov in pametnih telefonov si lahko aplikacijo Trafika naložijo preko Google Play trgovine. Ko se registrirate in poiščete revijo ŽIT, lahko izbirate med možnostjo nakupa posamezne številke ali letne naročnine. Obstoječi naročniki revije ŽIT pa imate možnost revijo prebirati na svoji Android napravi brezplačno. 

  Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL about:blank from frame with URL file:///srv/www/ekdis.si/page_content.js. Domains, protocols and ports must match. Array