Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri
  E_na_kubik

  E na kubik

  Avtor: Pam Grout
  Prevod: Jana Lavtižar

  Cena: 27,99 €
  Popust: 57,13%
  Spletna cena: 12,00 €

  Knjiga E na kvadrat, mednarodna senzacija, je bila otroški vrtec – samo priprava na to, da se resnično zavemo, da z mislimi ustvarjamo realnost.
  V knjigi E na kubik (brez skrbi, ne bo ji sledila E na sedemindvajseto potenco) nas Pam Grout popelje više in globlje v kvantno polje, kjer boste dokazali, da so blagoslovi in čudeži nekaj naravnega in da vas od radosti loči ena sama misel.
  E na kubik prinaša devet novih poskusov in številne napotke, kako obdržati vrata do obilja in darežljivosti sveta na stežaj odprta. Polna je neovrgljivih dokazov, da vesolje samo čaka, da začnemo uporabljati energijo, ki nam je že od nekdaj na voljo za naš užitek in dobro počutje.

  Pam Grout je avtorica šestnajstih knjig, treh iger, televizijske serije in dveh aplikacij za iPhone. Piše za revijo Peo­ple, CNNgo.com, The Huffington Post in na svojem popot­niškem blogu www.georgeclooneyslepthere.com. Več o Pam in njenem nekonvencionalnem pogledu na življenje preberite na njeni spletni strani, ki jo včasih tudi posodobi, www.pamgrout.com.

  Leto izida2015
  ISBN978-961-251-412-9
  Dimenzije13,40 x 20,60 cm
  VezavaTrda vezava
  Strani252
  TiskČrnobele strani
  PodročjaUrjenje možganov, Priporočamo

  Ostale avtorjeve knjige

  Sorodne knjige

  Array