Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri
  Poker

  Poker

  Avtor: Lou Krieger
  Prevod: Tilen Širec

  Cena: 15,99 €
  Popust: 56,22%
  Spletna cena: 7,00 €
  Poker
  Poker
  Poker
  Poker

  Naučite se 5 najbolj priljubljenih različic pokra na svetu in pridobite znanje in samozavest, da sedete za katero koli mizo na svetu in nasprotnike oberite do kosti.

  Za bolj nazorno in lažje učenje so razlagam dodani številni grafični prikazi. Naučite se izbirati igre in začetne kombinacije, izračunavati verjetnost zmage in poraza, ter pridobite sposobnost branja in zavajanja nasprotnika.

  Ta knjiga je lahko vaš osnovni vir informacij ali inštruktor, ki vam je vedno pripravljen priskočiti na pomoč. Najbolje pri knjigi pa je, da je ni treba prebrati od začetka do konca. Če že poznate pravila, osnove ali nekatere ideje, jih preprosto izpustite in skočite na del, ki vas najbolj zanima. Če pa ste v svetu pokra novinec, vam priporočamo branje od začetka do konca.

  Knjiga ponuja tudi slovar vseh izrazov, ki jih morate poznati. Napotke, ki vam bodo v pomoč pri branju simbolov in scenarijev v knjigi, najdete na posebnem zavihku na koncu knjige.

  Strokovni pregled knjige: Peter Poles.

  Leto izida2012
  ISBN978-961-251-279-8
  Dimenzije14,50 x 19,50 cm
  VezavaTrda vezava
  Strani256
  TiskBarvne strani
  PodročjaOstalo, Prosti čas, Ostalo, Strokovna literatura, priročniki, Najstniki, Poletno branje, Trajno znižane cene knjig

  Sorodne knjige

  Array