Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri

  Anatomija konja

  Temelj uspešnosti

  Avtor: Gillian Higgins, Stephanie Martin
  Prevod: Nives Višnar, dr. vet. med.

  Cena: 24,99 €
  Popust: 10,00%
  Spletna cena: 22,49 €
  Anatomija konja
  Anatomija konja

  Za oko privlačna, izvirna in lahko razumljiva knjiga pojasnjuje, kako pomemben vpliv ima telesna zgradba na ravnanje s konji, jahanje in trening. Omogoča preučevanje anatomije konja na povsem drugačen, mikaven način, ki izvirno, s poslikavo na površini telesa predstavi dvanajst anatomskih sistemov in razloži vse, kar se dogaja znotraj telesa.

  Avtorica Gillian Higgins usmeri svojo značilno tehniko slikanja notranjosti v poslikavo živih konj in s tem pokaže, kako vsi anatomski sistemi sodelujejo med seboj ter vplivajo na zmogljivost konj in na zmanjšanje tveganja za poškodbe.

  Knjiga poglobljeno razpravlja o tem, kako konjevo telo deluje, in na osnovi uporabne anatomije načrtuje trening. Preberemo jo lahko na mah ali pa se poglobimo le v posamezni del, kakor želimo. Čeprav bomo v njej naleteli tudi na predloge, kako priti do želenega cilja, knjiga ni priročnik za trening, prav tako tudi ni učbenik anatomije. Njen namen je spodbuditi bralca k nadaljnjemu razmišljanju. Uči nas videti konja v drugi luči in skrbeti zanj z empatijo. Pomaga nam razumeti, zakaj moramo konja jahati premišljeno, pazljivo in z občutkom.

  Končno knjiga, kjer lahko spoznate, kaj drži vašega konja pokonci ter je razumljiva in zabavna za branje. Neizogibna, za vsakega upoštevanja vrednega jahača!

  Leto izida2013
  ISBN978-961-251-360-3
  Dimenzije19,80 x 26,90 cm
  VezavaTrda vezava
  Strani151
  TiskBarvne strani
  PodročjaStrokovna literatura, priročniki, Biologija, Medicina, veterina, Prosti čas, Ostalo, Priporočamo

  Sorodne knjige

  Array