Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri
  čebela v katedrali

  Čebela v katedrali

  ... in še 99 zanimivih primerjav iz sveta znanosti

  Avtor: Joel Levy
  Prevod: Peter Zidar

  Cena: 24,99 €
  Popust: 47,98%
  Spletna cena: 13,00 €

  Knjiga Čebela v katedrali z zanimivimi opisi znanstvenih resnic in načel osupne ter izobrazi vsakega bralca. K branju pritegne z uporabo klasičnih primerjav, med katere spada tudi primerjava iz naslova, ki na dramatičen način prikazuje razmerje med velikostjo atomskega jedra in celega atoma.

  Napisana je na način, da bralca zabava. Cilj knjige je na nov in razburljiv način opisati osnovna znanstvena načela, pri čemer so neverjetno masivne, nepredstavljivo majhne in nedoumljivo zapletene stvari predstavljene tako, da jih lahko razume prav vsak. To avtor naredi s primerjavami z nam vsakdanjimi in domačimi predmeti ter izkušnjami.

  S knjigo Čebela v katedrali lažje razumemo, kako zelo masivno je vesolje in kako zelo majhni so nekateri njegovi prebivalci. Razkriva nam fascinantna dejstva o človeškem telesu, uničujoče posledice naravnih katastrof in izjemne stvari, ki jih je človeštvu omogočila zgraditi znanost.

  Knjiga je odlično branje za vsakogar, ki ima željo po pridobivanju znanja in ki spoštuje dosežke znanosti!

  Leto izida2012
  ISBN978-961-251-329-0
  Dimenzije22,20 x 22,20 cm
  VezavaMehka vezava
  Strani224
  TiskČrnobele strani
  PodročjaProsti čas, Priporočena literatura, Ostalo, Učbeniki in šolska gradiva, Znanost, Strokovna literatura, priročniki, Najstniki, Otroške knjige, Urjenje možganov

  Sorodne knjige

  Array