Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri
  Popoln vodnik po barvni harmoniji

  Popoln vodnik po barvni harmoniji

  Izdaja Pantone

  Avtor: Leatrice Eiseman

  Cena: 29,99 €
  Popust: 10,00%
  Spletna cena: 26,99 €
  Popoln vodnik po barvni harmoniji
  Popoln vodnik po barvni harmoniji

  POPOLN VODNIK PO BARVNI HARMONIJI
  Eden najbolje prodajanih referenčnih vodnikov za oblikovalce, študente, učitelje in nasploh vse, ki jih zanima svet barv je v tokratni izdaji še izboljšan.

  Avtorica vodnika je dolgoletna strokovnjakinja za barve Leatrice Eiseman, izvršilna direktorica Inštituta za barve Pantone. Njeno besedilo je polno informacij in bogato z navdihi, sama je izbrala tudi nove fotografije, poleg tega pa se knjiga ponaša s povsem svežo vizualno podobo. In ne samo to: avtorica je vsako od tridesetih izbranih barvnih palet – od aktivne do zemeljske, od odločne do urbane – ilustrirala s 36 kombinacijami Pantonovih barv, tako da so vplivnost, pestrost in neomejene možnosti izbire barv postale oblikovalcem bolj dostopne in uporabne kot kadarkoli prej. Knjiga je dopolnjena tudi s poglavji o barvnih trendih in napovedih, o tem, kaj naše najljubše – in najmanj priljubljene – barve povedo o nas, o sporočanju z barvami, njihovih pravilnih sorazmerjih in posebnih učinkih. S premišljeno izbiro barv lahko ustvarimo želeno razpoloženje v bivalnih in delovnih prostorih, pri izdelkih in na trgu. Kako z barvami prčaramo najrazličnejše razpoloženjske odtenke, pa je tudi osrednja tema te knjige.

  Leto izida2018
  ISBN978-961-251-441-9
  Dimenzije17,00 x 22,90 cm
  VezavaMehka vezava
  Strani216
  TiskBarvne strani
  PodročjaUmetnost, Svetovni dan knjige, Priporočamo, Priporočena literatura, Strokovna literatura, priročniki, Učbeniki in šolska gradiva
  Array