Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri

  Skrivnosti predstavitev Steva Jobsa

  Kako biti noro dober pred vsakim občinstvom

  Avtor: Carmine Gallo
  Prevod: Marko Crnkovič

  Cena: 14,99 €
  Popust: 33,29%
  Spletna cena: 10,00 €

  Knjiga  razkriva operacijski sistem v ozadju vsake dobre predstavitve in vam prinaša navodila za uspešen začetek ustvarjanja lastnih strastnih vmesnikov za komunikacijo z občinstvom.

  Izjemno priljubljene predstavitve predsednika uprave Appla Steva Jobsa so postavile nove standarde na tem področju. Ta vodič vam daje natančna navodila, kako lahko v svojih predstavitvah uporabite njegove metode za navdušenje množic.

  Knjiga prinaša nov pripis z Jobsovima zadnjima predstavitvama iPada in iClouda in drugimi novimi primeri - je najboljša priložnost za učenje neposredno od mojstra. Komunikacijski strokovnjak Carmine Gallo je preštudiral in analiziral najboljše Jobsove nastope ter iz njih potegnil sistematičen pregled primerov ter preverjenih metod in predstavitvenih skrivnosti, ki delujejo v vsakem primeru. Presenečeni boste, kako zlahka boste s tem revolucionarnim pristopom prodajali svoje ideje, delili svoje navdušenje in očarali svoje občinstvo tako kot Steve Jobs.

  Knjige ni napisal Steve Jobs, niti je ni avtoriziral.

  Leto izida2012
  ISBN978-961-251-326-9
  Dimenzije14,50 x 21,50 cm
  VezavaTrda vezava
  Strani254
  TiskČrnobele strani
  PodročjaStrokovna literatura, priročniki, Ostalo, Učbeniki in šolska gradiva, Prosti čas, Ostalo, Priporočena literatura, Poletno branje, Trajno znižane cene knjig

  Sorodne knjige

  Array