Anatomska pobarvanka vsebuje:

  • natančen prikaz različnih telesnih sistemov, delov in organov;
  • skice z označenimi strukturami in razlago oznak v legendi za preverjanje znanja anatomije;
  • spremljajoče besedilo z jasnimi in jedrnatimi opisi anatomskih značilnosti posameznih sistemov in struktur kot pomoč pri barvanju skic.

Ta zbirka anatomskih skic ni namenjena le učenju anatomije, ampak tudi spodbujanju zanimanja zanjo. Barvanje in učenje iz skic vodi do poglobljenega znanja in razumevanja anatomskih značilnosti človeškega telesa, zato je pobarvanka odličen pripomoček pri učenju in razumevanju anatomije. V pomoč bo tudi bralcem z malo ali celo brez anatomskega znanja, saj vsebuje kakovosten uvod v anatomijo človeškega telesa.

Spoznajte anatomijo človeškega telesa in se hkrati zabavajte!

Pregledna zbirka anatomskih skic je učni pripomoček za boljše razumevanje anatomije, hkrati pa deluje vzpodbujevalno in laikom povečuje zanimanje za anatomijo. Barvanje anatomskih skic posameznih delov telesa (mišičja, živčevja, notranjih organov itn.) omogoča bralcu, da spremljajoče besedilo natančno preuči, seveda pa to ni nadomestilo anatomskih učbenikov, pač pa le njihova popestritev. Če se bralec drži navodil za barvanje posameznih anatomskih strukutr uporablja določene barve, lahko nastane zelo nazoren "avtorski" anatomski priročnik. (Recenzija: Renate Rugelj, BUKLA)

Leto izida2011
EAN koda9789612512675
ISBN978-961-251-267-5
Št. strani240
Vezava1
Širina21.00
Višina27.50

Sorodne knjige

Stran 1 od 5 (Vseh vnosov: 52)
Stran 1 od 5 (Vseh vnosov: 52)