Mapa Življenje in tehnika

Nazaj

Mapa Življenje in tehnika
Redna cena
6,99 €

Ob nakupu 10 map vam enajsto podarimo!

Večina naročnikov revije Življenje in tehnika prebranih zvezkov ne zavrže, ampak jih shranjuje, saj se zaveda, da so v njih objavljeni prispevki tudi po nekaj letih ali celo desetletjih še vedno neprecenljiv vir informacij o razvoju različnih naravoslovnih in tehničnih ved ter tehnične kulture pri nas in po svetu nasploh. Poleg tega jih s pridom uporabljajo osnovnošolci, srednješolci ter študenti pri pripravi seminarskih in raziskovalnih nalog.

Zaradi preprostega mehanizma, ki ga sestavlja ducat jeklenih paličic in kovinska nosilca v hrbtnem delu vložne mape, je vlaganje posameznih zvezkov vanjo preprosto in hitro, prav tako pa lahko katerega koli izmed njih -- na primer zaradi fotokopiranja ali skeniranja -- tudi zgolj v nekaj sekundah izvlečete, kar je velika prednost pred klasično vezavo v obliki knjige, ki tega namreč ne omogoča; poleg tega je takšna izvedba tudi nerodnejša in predvsem neprimerno dražja.

Lične vložne mape bodo obogatile vaše knjižne police. Omogočile vam bodo boljši pregled ter lažji dostop do posameznih člankov v domačem arhivu revij Življenje in tehnika.

Mapa Življenje in tehnika
Mapa Življenje in tehnika
Dimenzije: 16,80 x 24,00 cm
Št. strani: 703
Tip vezave: Trda vezava
Vrsta tiska: Barvne strani

Uradni podatki

Stopite v stik

Tehniška založba Slovenije

Srebrni

Cert ID: 0008/00008

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
TZS d.o.o., Ljubljana
Matična številka: 5048745000