Živilska tehnologija - vaje

Učbenik za predmet Praktični pouk v 4. letniku programa Živilski tehnik in v 2. letniku programa Živilski tehnik PTI

Učbenik Živiljska tehnologija – vaje; eso in mesni izdelki, ribe, jajca je namenjen dijakom programa Živilski tehnik za uporabo pri predmetu Praktični pouk. Obravnava navodila za odvzem, pripravo vzorcev in kemijske analize mesa in mesnih izdelkov, rib in ribjih konzerv ter jajc in jajčnega prahu. Dijake vodi od naslova in osnove vaje do naloge, pove, kateri pribor in reagenti so za izvedbo določene vaje potrebni, in kakšna je tehnika dela, na koncu vaje pa je prostor za izračun in vpisovanje rezultatov. Učbenik seznanja z aditivi, ki so živilom dodani, opozarja pa tudi na varnost pri delu s kemikalijami.


Avtorice: Nežka Bajt, Simona Škerlavaj-Golec, Irena Štrumbelj-Drusany

Obseg: 104 dvobarne strani
Format: 20 x 28 cm
ISBN 86-365-0560-7

Leto izida2010
EAN koda9788636505601
Širina0,00 cm
Višina0,00 cm

Stopite v stik

TZS
Lepi pot 6
1000 Ljubljana
080 17 90
01 479 02 11
info@tzs.si
Delovni čas knjigarne:
pon–pet: 8.00–11.00 in 12.00–15.00 Vikendi in prazniki zaprto

Uradni podatki

TZS d. d., Ljubljana
Lepi pot 6
1000 Ljubljana
Slovenija
ID za DDV: SI39201457
IBAN: SI56 0700 0000 0641 745 (GB d. d., Kranj)

Sledite nam

Certifikat digitalnosti

Tehniška založba Slovenije

Srebrni

Cert ID: 0008/00008

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
TZS d. d., Ljubljana
Matična številka: 5048745000